WEBSYSTEM LOGIN CALL CENTER 0800 12 666
BG EN
news-image 30.09
2019

Е-SOS – за Вашето спокойствие при пътуване

Е-SOS е безплатно мобилно приложение, разработено в изпълнение на стратегията за корпоративна социална отговорност на KBC Груп България. Приложението е създадено съвместно от застрахователна компания ДЗИ, член на KBC Груп  България, телекомуникационния оператор Vivacom и софтуерната компания Сирма Груп Холдинг. Приложението помага на туристи, нуждаещи се от помощ, да се свържат бързо със свои близки или да получат спешна помощ.

Приложението осъществява бърза връзка с екипите на 112 и избрани от потребителя контакти при спешни случаи единствено натискане на SOS бутон, както и дава възможност за споделяне на точното местоположение на телефона, проследяване на изминат маршрут и въведени данни от здравното досие на неговия собственик. Е-SOS позволява и установяване на местоположение на избрани лица за контакт.

Ние, ОББ Интерлийз ЕАД, като част от KBC Груп България, намираме Е-SOS, с възможностите, които предлага, както и удобния за ползване интерфейс, за незаменим помощник при пътуване, който може да осигури спокойствие и сигурност за Вас и Вашите близки.

Мобилното приложение Е-SOS може да изтеглите напълно безплатно за iOS и Android на адрес https://www.e-sos.bg, както и от Apple Store и Google Play.