WEBSYSTEM LOGIN CALL CENTER 0800 12 666
BG EN
news-image 21.09
2020

Участие на „ОББ Интерлийз" ЕАД на Автомобилно изложение „Port Auto Show Burgas’20"

Уважаеми клиенти и партньори,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че ОББ Интерлийз ЕАД - клон Бургас ще участва на Автомобилното изложение Port Auto Show Burgas’20“ .

Автомобилното изложение Port Auto Show Burgas’20“ ще се проведе в периода 23.09.2020 - 27.09.2020 г. на паркинга на Морска гара - гр. Бургас. То е наследник на проведените през последните години успешни изложения „Burgas Avto Plaza”.

С новото издание Port Auto Show Burgas’20“ ще заложи традиционно на представянето на пълната гама автомобили на търговските представителства в гр. Бургас, което отново ще бъде барометър на жителите и гостите на гр. Бургас за най-новите тенденции в автомобилостроенето.

За съдействие и информация относно предлаганите от нас лизингови условия по време на Port Auto Show Burgas’20“ можете да се обърнете на място към служителите на „ОББ Интерлийз“ ЕАД - клон Бургас. Координати за връзка с нашия екип в гр. Бургас можете да намерите на нашата web страница, секция “Контакти“.     

Организаторите гарантират, че провеждането на автомобилното изложение ще бъде съобразено с всички изисквания във връзка с въведената извънредна епидемична обстановка.

Очакваме Ви!

От екипа на ОББ Интерлийз