За клиенти

ОББ Интерлийз лансира нов лизингов продукт, който дава възможност на всички български медици и медицински работници да се възползват от преференциални условия за лизингово финансиране

17.11.2020

ОББ ИНТЕРЛИЙЗ ЕАД, част от белгийската КВС Груп и най-голямата банково-застрахователна група в България, има за цел да бъде еталон на пазара не само с бизнес резултати, развиване на иновации и отношение към клиентите, но и с грижа към обществото. Сред ключовите ангажименти на компанията е реализирането на инициативи в сферата на корпоративната социална отговорност. С оглед на ангажираността на ОББ ИНТЕРЛИЙЗ с редица дейности, свързани с отговорното отношение за справяне с последствията от пандемията от COVID-19, компанията лансира нов лизингов продукт с основен фокус към всички български медици и медицински работници на първа линия, посветили се на грижата към хората в условията на пандемия. Новият лизингов продукт е с широк обхват, като дава възможност на всички български медици и медицински работници, в това число лекари, медицински сестри, фармацевти, болничен персонал и служители на Регионалните здравни инспекции, да се възползват от преференциални условия за лизингово финансиране на избран от тях нов автомобил. Ексклузивни партньори по продукта са София Франс Ауто - официален представител за България на марките Peugeot, DS и Isuzu, и Ауто Бавария - дилър на BMW и Mini. Желаещите кандидати за лизингово финансиране могат да разчитат и на преференциални цени на автомобилите и аксесоарите към тях, както и на бърза процедура по кандидатстване за лизинг.


Новият лизингов продукт на ОББ ИНТЕРЛИЙЗ отразява стремежа на компанията да покаже подкрепа, уважение и благодарност към българските медици за тяхната посветеност към професията, грижата за хората и рисковете, които те поемат със своя ежедневен труд и професионализъм.


Повече информация по продукта е налична в офисите на ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, официалната дилърска мрежа на София Франс Ауто и Ауто Бавария.


От Екипа на ОББ Интерлийз

Обратно към всички новини