Отговорност пред обществото

Е-линия - лизинг на електрически автомобили от ОББ Интерлийз

12.04.2022

Електрически автомобили, доставяни от официалната дилърска мрежа в страната, могат да бъдат финансирани на финансов или оперативен лизинг от ОББ Интерлийз.

ОББ Интерлийз лансира новия си продукт "Е-линия" в изпълнение на амбицията на финансовата група да доставя безупречни финансови услуги от най-широк спектър за клиентите, като същевременно търси устойчиви начини за работа и живот.

Предимствата на лизинга за електрически автомобили включват удължен срок на финансиране – до 72 месеца, възможност за финансиране без първоначална вноска, преференциални лихвени условия, бърза процедура по одобрение на финансирането и гъвкав план за погасяване с остатъчна стойност в края на лизинговия срок.

Клиентите могат да се възползват и от преференциални цени за закупуване на карта за пътна помощ, която покрива и репатриране на автомобил в случай на изтощен заряд на батерията и възможност за наем на конвенционален автомобил при необходимост. 

Продуктът е насочена към лизингополучатели, както физически, така и юридически лица, като те могат да се възползват от финансиране в лева или в евро.

„Чрез предлагането на лизинг за електромобили се стремим да отговорим на търсенето на нашите клиенти, да намалим вредното въздействие върху околната среда и да отговорим на социалната и икономическа динамика с нужната устойчивост и адаптивност. Вярваме, че електрическите автомобили са по-екологични, тихи са и намаляват шумовото замърсяване в градовете. В дългосрочен план са икономически по-изгодни, в сравнение със закупуването на автомобили с дизелов или бензинов двигател.“, коментира Рудолф Кипта, Главен изпълнителен директор на ОББ Интерлийз.

Какво още сподели Рудолф Кипта за електрическата мобилност може да прочетете тук.

Обратно към всички новини